Намерете си нова работа само в 5 стъпки

2019
юли 11

Не сте удовлетворени от настоящата си работа? Искате да я смените бързо? Или пък сте без работа?

 

Silverhand е тук, за да помогне! Ние публикуваме ежедневно актуални предложения за работа в различни сфери – техническа, строителство, хотелиерство и гастрономия, транспорт, производство и други. Можете да изберете в коя страна да работите – Германия, Австрия, Холандия, Исландия, Норвегия, Финландия, Дания или Белгия.

 

Какво трябва да направите?

 

1. Следeте нашия сайт www.silverhand.bg. Тук се публикуват всички предложения за работа. Изберете обявата, която ви се струва най-подходяща за Вас и можете да кандидатствате по нея диркетно онлайн, като попълните формуляра за кандидатстване, или можете да се свържете с нас по телефона. В долната част на всяка обява ще намерите телефонните номера, с които можете да се свържете, както и бутона за кандидатстване онлайн.

2. След като кандидатствате, представител на Silverhand ще се свърже с вас по телефона за кратко интервю. Ако все още нямате актуална автобиография, ще получите съвети как да я създадете. Важно е да споменете всичките позиции, на които сте работили до момента и данни за контакт.

3. След като напишете автобиографията си, тя се превежда от нашия представител на немски / английски език (в зависимост от страната, за която кандидатствате). Нашият служител Ви препоръчва на работодателя и Вие получавате отговор от тяхна страна в рамките на 1-2 дни или дори още на същия ден.

4. След като разгледа автобиографията Ви, наемащата компания ще се свърже с Вас по телефона за кратко интервю. Ето защо е важно да имате разговорно ниво на немски / английски език, за да отговорите на основните въпроси на работодателя, но също така и за да разбирате работните си задачи при евентуално започване на работа.

5. След телефонния разговор, ако работодателят смята, че сте подходящ кандидат и желаете да ви наеме, ние ще Ви информираме писмено. Ще получите всички подробности относно предложението за заплата, условията на работа, условията за настаняване, началната дата на трудовия договор, лицето за контакт.

Всички изброени по-горе данни ще бъдат споменати в договора за посредничество, който ще получите от Silverhand.

 

След като разполагате с точна дата на заминаване, трябва само да стигнете до новата си работа в посочения ден и час. На място ще подпишете трудовия си договор и ще се настаните в квартирата си, като обикновено още на следващия ден ще започнете и със самата работа.

 

При необходимост работодателят може да Ви съдейства при откриването на банкова сметка, в която ще получавате месечната си заплата или при извършване на други формалности в държавните институции.

 

Ако имате нужда от информация, съдействие или при проблем, консултантите на Silverhand ще Ви подкрепят с удоволствие през цялото време.

 

Искате ли да работите в чужбина?

Silverhand Ви предлага много възможности за работа!

Вижте актуалните оферти, предлагани на нашия уебсайт: www.silverhand.bg

Свържете се с нас на телефон: +359 877 600 657, +359 876 543 150  или +359 879 002 559

Изпратете ни своята автобиография на имейл адрес: rabota@silverhand.eu