fbpx

Как да започна работа в чужбина?

2022
февруари 10
Работа в чужбина

Светът се променя, пазарът на труда става все по-динамичен, заедно с това и предложенията за работа стават все по-атрактивни, по-многобройни и по-достъпни. Глобализацията очертава нови по-широки хоризонти, отвъд границите на собствената ни държава. Много хора решават да кандидатстват за работа в чужбина.

Независимо дали търсите работа в България или чужбина е важно да представите себе си по най-подходящия начин.

В ерата на комуникациите и интернетвръзките най-голямо разнообразие от предложения за работа можем да намерим онлайн.

Silverhand е тук, за да помогне! Ние публикуваме ежедневно актуални предложения за работа в различни сфери – техническа, строителство, хотелиерство и гастрономия, транспорт, производство, логистика и други. Можете да изберете в коя страна да работите – Германия, Австрия, Холандия, Исландия, Норвегия, Финландия, Дания или Белгия.

Кандидатстване

Предлагаме Ви някои основни стъпки как да кандидатствате за работа по избрана от Вас позиция:

Автобиография

За да кандидатствате, напишете първо своята автобиография, която да отрази компетенциите и професионалните Ви умения. Прикачете актуална паспортна снимка.
Ако нямате подготвена до момента професионална автобиография, на нашата интернет страница silverhand.bg можете да намерите образец, който да попълните.

Изпращане на автобиография

Следващата стъпка от кандидатстването е изпращането на автобиографията. То може да бъде през портал за работа или като ни изпратите директно имейл с прикачен файл на: rabota@silverhand.eu 

Допълнителни информации и документи за кандидатстване

Ако имате препоръки и референции, дипломи и сертификати за определени квалификации, винаги е добре да ги изпратите заедно с автобиографията Ви.

Прави добро впечатление, ако напишете кратък текст, в който да изтъкнете защо кандидатствате за конкретната позиция, каква е Вашата мотивация да изпълнявате посочените дейности и кога най-скоро можете да започнете работа в чужбина.

Не пропускайте да оставите актуални данни за контакт с Вас: телефон, емейл адрес, по желание профили в социални мрежи (Facebook, LinkedIn, Twitter) или други канали за комуникация.

Предимства на партньорството със SILVERHAND:

 • SILVERHAND е една от най-известните агенции за подбор на персонал в Източна Европа, която предлага множество работни позиции в цяла Европа.
 • Благодарение на SILVERHAND вече няколко хиляди служители са намерили работа в немски, австрийски, холандски и скандинавски компании.
 • Нашите услуги са изцяло безплатни – според българското законодателство агенциите за подбор на персонал нямат право да предлагат услуги срещу заплащане
 • Наше основно изискване са чуждоезиковите познания (според страните, за които се кандидатства–Немски или Английски език) поне на комуникативно ниво.
 • Намирането на подходяща работна оферта за кандидати обикновено ни отнема 1-3 дни (единствено в периода от Януари до Март времето за намиране на работа е малко по-дълго)
 • Кандидати, които разполагат с личен автомобил, имат възможност за по-бързо назначаване
 • Всеки служител изпратен от нас на работа, получава пълния набор от необходима информация преди заминаване (място на работа, заедно с подробно описание на работата и възнаграждението) в  споразумение за посредничество при започване на работа в чужбина
 • Всички назначени служители в чуждестранна компания получават трудов договор с работодателя в съответната страна- немски, австрийски, холандски и т.н. трудов договор.
 • Служителите имат социални, здравни, пенсионни  и останалите осигуровки директно при чуждестранния работодател
 • Всички служители получават както от SILVERHAND така и от чуждестранния работодател подкрепа относно всички възможни формалности, свързани с работата и живота в чужбина
 • В определени случаи помагаме и за договаряне на възнаграждението
 • Ние се грижим за всички изпратени от нас служители в чужбина, координираме техният престой и сме на разположение при всякакви въпроси от тяхна страна (относно аванси, настаняване и други)
 • Можете да се свържете с нас всеки ден на следните телефони: 
  +359 877 600 657, +359 87 900 2559, +359 876 54 31 50
 • От първият Ви контакт със SILVERHAND за Вас ще се погрижат наши служители, които са на разположение по време на целия период на взаимодействие 


Представената информация изглежда ли полезна за вас?

Споделете нашата статия с други приятели!

Мислили ли сте да кандидатствате за работа в чужбина?

Специалистите за подбор на персонал на Silverhand ви помагат да получите сигурна работа бързо!

Работете чрез Silverhand в чужбина!

Вижте актуалните оферти, предлагани на нашия уеб сайт: www.silverhand.bg

Изпратете ни своята автобиография на имейл адрес: rabota@silverhand.eu

Можете да следите и актуалните ни инфорации във Facebook: https://www.facebook.com/silverhand.bulgaria/

Свържете се с нас на телефони:

+359 877 600 657, +359 87 900 2559 или +359 876 543 150