fbpx

ЗА НАС

Michaela Sarmadjieva
Branch manager
Michaela Sarmadjieva
SILVERHAND България

Завършила съм Университета за национално и световно стопанство и имам магистърска степен по икономика, специалност Международен туризъм. Следдипломната ми квалификация в Лудвиг-Максимилиан-Университет (Ludwig – Maximilian Universität), Мюнхен, Германия беше в направление Макроикономика.

Голяма част от професионалния си опит натрупах в годините, прекарани в авиацията, където успешно комбинирах страстта ми към пътуване с работа. Изградих личностните и социалните си умения в мултинационална среда. В последните години доразвих и задълбочих компетенциите си в работата с хора и развитие на човешките ресурси.

В SILVERHAND участвам във всички дейности по налагане на компанията на българския базар.

За мен е удоволствие и предизвикателство да съм част от този процес. Целта ми е да положа основата за успешна съвместна работа с клиенти, кандидати и колеги в духа на честност, доверие, надеждност и партньорство.

Водещият мотив на ежедневните ми усилия е кандидатите да намерят най-добрия работодател за себе си, а работодателите – най-добрия служител за компанията си.

Вярвам, че трябва да се наслаждаваме на живота и да изживяваме всеки ден пълноценно.

Свободното си време посвещавам на семейството и приятелите си. Обичам да пътувам, да чета, да ходя на театър, да общувам с хора и да спортувам.