Отзиви от наши служители

Отзиви от наши служители

По-долу ще намерите единствените верни и значими мнения за нас. Всяко становище е подписано от лице, което действително е било насочено от нас да работи в чужбина.

 

Благодаря ви Силвърханд за възможността да работя в Германия!

Мястото е хубаво и работата ми харесва!

Александър, 38 г., келнер​

 

Преди година с ваша помощ дойдох в Германия. Сега от опита ми в страната виждам, че сте изпреварили другите фирми с предлагането на работа при сериозни и коректни фирми. Придобих още по-голям опит в моята област – електротехник. И немският ми вече е на по-добро ниво и изобщо съм много доволен. 

Успех, Силвърханд!

Венелин, 56 г., електротехник​

 

Здравейте,

Бъдете живи и здрави.Доволен съм от съвместното ни сътрудничество и работа.Заедно можем да постигнем високи резултати.Когато гледаме в една посока и се стараем да спазваме стандарти и качество,резултатите са положителни за всички.Надявам се и в бъдеще да работим в синхрон.

Поздрави на неуморния екип на Силвърхенд България.

Валери, 51г., електротехник​

 

Много съм доволен и благодарен за всичко което направихте за мен! 

Красимир, 55г. шофьор на камион​

 

Здравейте г-жа Сармаджиева, Много съм доволен, че не забравяте клиентите си. Работя, благодаря ви много. Аз ще ви препоръчам на моите приятели и познати.

Иван, 60г., монтьор / шлосер

 

Благодарение на фирма SILVARHAND BULGARIA OOD в началото на тази година започнах работа в Германия.  Всички първоначално договорени условия по договора бяха изпълнени на 100%. Служителката в офиса в София Г-жа Михаела Сърмаджиева е учтива и любезна и винаги готова за съдействие, ако е необходимо. 

Препоръчвам фирмата на хора, които търсят работа в чужбина. 

Никола, 58г., шлосер, заварчик, монтьор

 

Здравейте,

Искам да изкажа моето удоволетворение от дейноста на фирма "СИЛВЪРХАНД БЪЛГАРИЯ ООД".

През цялото време, от кандидатстването ми за работа в Германия до започването на работата ,а и след това вие бяхте на необходимата висота, за което Ви благодаря.

Димитър, 59г., електротехник

 

Здравейте,

все още работя на същото място и съм много доволен от работата и настаняването. Много благодаря за вниманието и за това че ми намерихте тази работа. За сега всичко е о.к.

Николай, 39 г., работник в строителството / бетон